Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748 vagy (+36) 30/ 39 69 867

TAVASZ FEHÉRBEN AKCIÓ! Az ABLAKABB Bt beltéri ajtó választékának egyre jelentősebb szegmensét teszik ki a divatos, esztétikus igényesen kidolgozott festett fehér ajtók.

A 3 rétegű STANDARD és az öt rétegű PRÉMIUM festett ajtókra a PORTA DOORS támogatásával KÖZÖS AKCIÓT hirdetünk. Így 2017.06.29.-ig gyártásba adott megrendelés esetén 10 % engedményt kínálunk a festett ajtólapokra és a szintén festett Porta SYSTEM tokokra egyaránt.

Az akcióban részt vevő termékek:

Porta VECTOR; Porta ROYAL, LONDON ajtótípusok.

ÉRDEMES AZ AKCIÓT NEM LEKÉSNI! ÉRDEKLŐDJÖN BEMUTATÓTERMÜNKBEN!

A modern beltéri ajtók szinte kivétel nélkül un. átfogó tokkal készülnek. Az átfogó tok lényege, hogy egy kialakított falvéget "falkávát" átölelve egyszerű, tartós és stabil beépítéssel rögzíthető a nyílásba.

Bővebben...

Szép, tartós és megbízható. Minden háztulajdonos ilyen garázskaput szeretne. Budapesten is. A hirdetések azonban sok esetben nem a teljes képet mutatják, így érdemes az összes technikai paramétert, illetve a szolgáltatásokat is összehasonlítani.

Bővebben...

Fontosabb kérdés hogy hol vásároljon ajtót, ablakot, mint hogy milyen típust vegyen! Ön elhiszi ezt az állítást? Elmondom mi az oka! (és ígérem, őszinteségbogyót is vettem be...)

Bővebben...

Mégis a méret a lényeg? - avagy beltéri ajtók nyílásainak méretezése. Az ajtó kiválasztásához fontos szempont lehet hogy milyen választékból, milyen árkategóriában szeretnénk belső ajtókat választani.

El kell különíteni ebben a körben az egyedi méretre gyártható CPL vagy FFS ajtók, valamint a szabványajtók nyílásainak kialakítását.

Bővebben...

Tolóajtó készülhet utólag, vagy "előre megfontolt szándékkal". Mi a különbség? Az utólag beépíthető falon kívüli tolóajtó egy kész ajtónyílás egyik oldalára felrögzített felső sínnel, egy alsó vezetőcsappal és esetleg egy oldalsó ütköző-záróelemmel megoldja az Ön kis helyiségében a beltéri ajtó nyitásának alternatív módját (persze, csak ha az ajtónyílás mellett van egy ajtólapnyi szabadon hagyható helye). 

Bővebben...

Alkategóriák

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 22 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2017