Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Sokakat nem érdekel ez a rész, hiszen csak rólunk szól. (szerintem lapozzon tovább, vagy most keressen velünk kapcsolatot e-mailen, telefonon vagy személyesen) de ha olvasni szeret ...

Cégünket (Korlátlan Felelősséggel felruházott Betéti Társaságunkat) sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Célunk a Győr és környéki ablak, bejárati ajtó, beltéri ajtó és kapcsolt redőny, zsalúzia és egyéb árnyékoló piacon megfelelő ismertségű és elfogadottságú vállalkozás stabil működtetése és folyamatos fejlesztése. Nevünk választása tükrözi gondolkodásunkat is, melynek lényege többnek lenni az elégnél. A nemzetközi manipulátorok által generált 2008-as válságot túlélve tovább erősítjük a magasabb minőségbe vetett hitünket. Biztos hátteret nyújt számunkra a működési területenként jól kiválasztott gyártói kapcsolatrendszer. Nyílászáróinkat most újra csak régóta működő, stabil vállalkozások készítik, ami lehetővé teszi számunkra a piacon való egyedi megjelenést versenyképes árakon. Fontos szempont volt a termékek kiválasztásakor, hogy minden kategóriában kiemelkedően jó minőségű nyílászárót tudjunk kínálni, stabil minőséget, minőségbiztosított gyártást, minősített termékeket. Szolgáltatásainkba a nyílászárók és árnyékolók (kültéri és beltéri ajtók, ablakok) helyszínre szállításán és beépítésén túl megegyezés alapján beletartozik a bontáskor járó romeltakarítás, az általunk forgalmazott párkányok és egyéb kiegészítők felszerelése, valamint utómunkálatok (pl: gipszkartonozás) megszervezése is. "Munkáink" menüpontunkban lévő képek egytől-egyig SAJÁT CÉGÜNK referenciái, nem bedőlt elődcég idegen tollaival ékeskedünk! Rugalmasságunk érdekében néhány jól működő alvállalkozói kapcsolatot is kialakítottunk, melyek segítségével képesek vagyunk megfelelni a kisebb és nagyobb kihívásoknak egyaránt. Pártatlan tanácsadással segítjük az igényeknek és a lehetőségeknek egyaránt optimális rendszer kiválasztását. Fontos megemlíteni, hogy cégünk a vevők maradéktalan kiszolgálását tartja szem előtt és ennek megfelelően folyamatosan elemezve és ellenőrizve választja meg beszállítói partnerkapcsolatait. Családi vállalkozásunkat 2019-ben a második generáció bevonásával bővítettük, ezzel biztosítva a cég hosszú távú fejlődését. Reméljük, a jövőben Önök is meggyőződhetnek majd szolgáltatásunk korrektségéről és minőségéről. Várjuk bemutatótermünkben vagy egyéb elérhetőségeinken.

Fő tevékenységeink: 

Üdvözlettel:

Borbély Zoltán

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 9 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2022