Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Szép, tartós és megbízható. Minden háztulajdonos ilyen garázskaput szeretne. Budapesten is. A hirdetések azonban sok esetben nem a teljes képet mutatják, így érdemes az összes technikai paramétert, illetve a szolgáltatásokat is összehasonlítani.

Garázskapu Budapesten és környékén

Az tény, hogy a garázskapu a ház legnagyobb nyílászárója. Abban is mindenki egyetért, hogy ez az elem képes jelentősen befolyásolni a ház megjelenését, küllemét. Éppen ezért fontos, hogy a megfelelő megjelenésű garázskaput válasszuk.

Ehhez azonban a legtöbb esetben nem elegendő kizárólag a szomszéd véleményére alapozni, kivéve, ha ő egy képzett kapuszerelő. Minden más esetben érdemes felkeresni a szakikat, akik már több száz esetleg ezer kaput beszereltek életükben, így a véleményük is megalapozott lesz. De hol keressük a megfelelő szakikat?

Budapest környékén élők segítségére lehet a választásban a garázskapu-budapest.hu weboldal. Itt nem csak tapasztalt szakembereket találhatunk, de aprólékosan tájékozódhatunk a különféle technikai paraméterekről és kiviteli eltérésekről. Fontos a garázskapu hőszigetelése, halk működése és időjárásálló kivitele. Az sem mindegy, hogy eredeti fából készült kaput vagy a szokásos acél-szendvicspanel típusú megoldást keressük.

A garázskapu-budapest.hu weboldalon nem csak általános kérdésekre kapunk választ, hanem konkrét megoldásokra is. A svéd Ditec márka Európa-szerte bizonyítja alkalmasságát. Az Ecotor garázskapu hatalmas szín és forma-választékkal áll rendelkezésre, míg az Euroholz termékei eredeti fából készülnek.

Ugyancsak érdemes szem előtt tartani a biztonsági megoldásokat, hogy a garázskapu használatakor ne legyenek kellemetlen meglepetések, balesetek. Az elterjedt szekcionált típus ajánlott kelléke a kapumozgató motor. A honlapon ezekről is találunk információkat, javasolt megoldásokat.

 

Persze azok, akik egyszerűen csak jó garázskaput szeretnének és nem akarnak foglalkozni a részletekkel, hiszen van az életben annyi más, fontosabb dolgunk, azok egyszerűen kattintsanak a kapcsolat menüpontra. A számos referenciával rendelkező és kvalifikált szakember gárdát felvonultató cégben bízhatunk.

Barna színű, dupla garázskapu referencia, Budapest
Barna színű, dupla garázskapu referencia, Budapest

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 24 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2021