Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

KORONAVÍRUS 2.0- TÁJÉKOZTATÓ!

Kedves Partnereink!  

 A koronavírus okozta helyzetben a kormányzat és önkormányzat rendeleteivel és iránymutatásaival összhangban a következő változásokat léptetjük életbe az Ablakabb Bt működésében:

- Nyitvatartásunk Változatlan. Hétköznap 8.00- tól 16.00 óráig, szombaton 8.00-tól 12.00 óráig

- Bemutatótermünkben látogatóink számára is kötelező a maszk szabályos viselése!
- Lehetőség szerint a személyes látogatást közös érdekünkben kerüljék. Helyette kérjük az e-mailes, telefonos, WhatsApp, vagy Viberes kommunikációt, konzultációt.
- A fertőzés elkerülése érdekében a kézfogást és testi közelséget kérjük elkerülni munkatársainktól és partnereinktől is.
- Munkatársaink az esetleges nyitvatartási tilalom után távmunkával állnak rendelkezésükre.
- Termékeket beszállítóinkkal folyamatosan egyeztetve tudunk rendelni és szállítani. Minden egyes terméktípus és beszállító eltérő módon működhet. Kérjen konkrét tájékoztatást!
- Helyszíni munkálatokat, felméréseket, kiszállításokat csak a szabad mozgás esetleges rendeleti korlátozásáig tudunk vállalni.

- Minden helyszíni munkálat esetén kérjük a megfelelően előkészített munkaterületet, valamint a távolság tartásának lehetőségét! NEM VÁLLALUNK azonos zárt lakásban egyéb szakiparokkal, sem pedig jelenlévő megrendelővel egy időben végzendő munkát! Ilyen esetben a munkaterületről levonulunk és a kiesett munkaidőnk veszteségét megtéríteni kérjük!
A későbbiekben igyekszünk naprakész tájékoztatást nyújtani az adott körülményekhez igazodva.
JÓ EGÉSZSÉGET, ÓVATOSSÁGOT ÉS KITARTÁST KÍVÁNUNK minden kedves Partnerünkek, követőnknek!

2020.12.07.

Borbély Zoltán
ABLAKABB Bt
Ügyvezető

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 21 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2021