Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

  • Árajánlat készítés: Műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott termékre vagy termékekre árajánlatot készítünk, mely minden esetben ingyenes. az ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot legkényelmesebben e-mailben kérhet, vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátjuk.
  • Felmérés: A pontos és jó minőségű ablakokat, ajtókat redőnyöket helyszíni felmérés után kezdjük gyártatni. A nyílászáró felmérés Győrben és vidéken is az elfogadott árajánlat után ingyenes.
  • Kiszállítás: Fontos a nyílászárók és árnyékolók jó minőségének megőrzése szempontjából s szakszerű szállítás. Műanyag ablakokat Győrben és vidékre is állványos autóval visszük, korrekt rögzítéssel és megfelelő óvatossággal kezelve. A beltéri ajtó házhoz szállítását fedett teherautóval, megfelelően rögzítve végezzük.
  • Beépítés: A teljes körű garancia feltétele a jó minőségű ablakok, ajtók redőnyök mellett a szakszerű beépítés elvégzése is. Munkálatainkat kiemelkedő színvonalon saját alkalmazottakkal végezzük, ami biztosítja Önnek a gondos munkavégzést és a hosszú távú elégedettséget is.
  • Bontás: Ezt a nem feltétlenül kellemes munkát az ablakcsere és ajtócsere folyamán kell elvégezni. Itt talán még fontosabb a hozzáértő és precíz munka, mivel a szakszerű ablakbontás előfeltétele a szakszerű beépítésnek és erősen meghatározza az esetleges utómunkák költségét.
  • Párkányozás: Az ablakok beépítése után többnyire szükség van külső párkányra és belső könyöklőre. Ezeket nem csak értékesítjük, de a megfelelő méretre szabás után a helyszínen felragasztjuk, megvédve ezzel az ablakkávát az időjárás viszontagságaitól, nem utolsó sorban használhatóvá tesszük például virágok tárolására is.
  • Redőnyszerelés: Az ablakokra árnyékolás, sötétítés miatt többféle redőnyrendszert kínálunk. Ezeket megfelelő tapasztalattal és odafigyeléssel fel is kell a nyílászárókra szerelni.
  • Beltéri ajtó beépítés: Cégünk erre a területre külön ráfókuszált. A hozzáértés mellett a megfelelő szerszámok megszerzése is szükséges ahhoz, hogy a beltéri ajtók olyan minőségben működjenek, hogy azokat a lakás bútorainak tudja tekinteni. Az beltéri ajtók beállítását, rögzítését 3 dimenziós rögzítő készlettel pontosan pozicionálva, egy kétkomponensű purhabos rögzítéssel és egy normál PU habos kitöltéssel végezzük.

Keressen bennünket bátran, mert megéri: beltéri ajtók győrkültéri ajtók győr

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 4 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2022