Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

PORTA PROMÓCIÓ PORTA FIT MINDEN MODELLRE PORTADECOR, PORTASYNCHRO 3D ÉS CPL felülettel 2022. SZEPTEMBER 28.-IG!

10%

AKCIÓS Porta FIT beltéri ajtók most 2022 SZEPTEMBER 28.-ig leadott, felmért, előlegezett és visszaigazolt rendelés esetén 10% kedvezménnyel vásárolhatóak meg az ABLAKABB BT győri bemutatótermében.

  Tekintse meg további akciós beltéri ajtó ajánlatainkat >ide kattintva - akciók< , vagy böngéssze végig teljes beltéri ajtó kínálatunkat >PORTA DOORS< . Segítségre van szüksége? Várjuk győri bemutatótermünkben >kapcsolat<.

Az akció az ÖSSZES MODELLRE VONATKOZIK AZ ALÁBBI SZÍNEKBEN!  

 A -tól ár jelentése: ajtólap első modell; alap tokszélesség; alap (synchro 3D) fóliával...

 

Termék adatok

  • Termék alapára: 91.855.- Ft + ÁFA-tól
  • Árkedvezmény: 10%
  • Akciós ár:: 82.670.- Ft + ÁFA-tól
  • Akció időtartama:: szerda, 28 szeptember 2022

Download attachments:

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 5 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2022