Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

AKCIÓ PORTA ROYAL PRÉMIUM MINDEN MODELLRE SZEPTEMBER 28.-IG!

15%

Porta ROYAL ajtó PRÉMIUM FEHÉR felülettel bármely mintával most 2022.SZEPTEMBER 28.-ig leadott rendelés esetén 15% kedvezménnyel vásárolhatóak meg az ABLAKABB BT győri bemutatótermében. A Porta ROYAL PRÉMIUM akril ajtó egy tartós, klasszikus lakberendezés megfelelő kiegészítője lehet selyemfényű fehér színével.

Az akciós ajtó (CSAK LENGYEL SZABVÁNYMÉRETBEN!) kompletten, tokkal együtt kedvezményes áron kapható nálunk.

  ...és ne feledje! A Porta Doors Beltéri ajtókra akár  

Álmai ajtója kicsit más? Nem baj! Válasszon INNEN. Ha megtetszett, kérjen ajánlatot!

SZÍNVÁLASZTÉK

PRÉMIUM AKRIL (fehér) ******

Termék adatok

  • Termék alapára: 106.160.- Ft+ÁFA-tól
  • Árkedvezmény: 15 %
  • Akciós ár:: 90.240.- Ft+ÁFA-tól
  • Akció időtartama:: szerda, 28 szeptember 2022

Download attachments:

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 18 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2022