Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

PORTA KONCEPT AKCIÓ MINDENMODELL, MINDEN SZÍNBEN!

10%

AKCIÓS PORTA KONCEPT BELTÉRI AJTÓK

DE!!!  CSAK Standard rendelhető lengyel (PN) szabvány méretben!

AZ AKCIÓ ennél a terméknél MAGYAR SZABVÁNYRA NEM VONATKOZIK!

 Ha időben jön, plusz költség és energia nélkül alakítható nyílásokra teszünk javaslatot! A mérettáblázatok IDE KATTINTVA segítik a nyílás kialakításában!

 A -TÓL ÁR JELENTÉSE: AJTÓLAP ELSŐ MODELL; ALAP TOKSZÉLESSÉG; ALAP (DEKOR) FÓLIÁVAL...

Tekintse meg további akciós beltéri ajtó ajánlatainkat >ide kattintva - akciók< , vagy böngéssze végig teljes beltéri ajtó kínálatunkat >PORTA DOORS<  . Segítségre van szüksége? Várjuk győri bemutatótermünkben >kapcsolat<.

Termék adatok

  • Termék alapára: 117.180.- Ft + ÁFA -tól
  • Árkedvezmény: 10%
  • Akciós ár:: 105.462.- Ft + ÁFA -tól
  • Akció időtartama:: szerda, 28 szeptember 2022

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 13 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2022