Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748 vagy (+36) 30/ 39 69 867

Több beltartalommal és felülettel elérhető klasszikus beltéri ajtócsalád. 

A Porta SAVOY ajtó stabilizáló betétes lemezelt ajtó, PN, CSN, vagy DIN méretben. Alapfestett, vagy RAL 9003 fehér színben készre festett beltéri ajtó. Megjelenésében az eltérő felülettől eltekintve megegyezik a Royal A modellel. 

A Porta ROYAL P; M és D modellek a SAVOY ajtóhoz hasonlóan stabilizáló betétes Alapfestett, vagy készre felületkezelt stabilizáló betétes ajtók.  Porta System ajtótokkal javasoljuk a vásárlást. Árérzékeny termék, csak Magyar Szabvány méretekben NEM hozzáférhető! Érdeklődjön a részletekről!

Az előzőekkel ellentétben a Porta ROYAL PRÉMIUM ajtók választható beltartalommal (habosított polisztirol, vagy tömör faforgács), továbbá magas minőségű prémium festett fóliával elérhető igényes termékek, a hozzájuk illeszkedő tokokkal A; P; vagy M modellek közül választva.

 AJTÓLAP

Az ajtólap stabilizáló betétes, vagy Polisztirol habos, illetve tömör faforgács mindkét oldalon HDF lemezzel borított kész bevonatú ajtó.

  ...és ne feledje! A Porta Doors Beltéri ajtókra akár  

SZÍNVÁLASZTÉK

Alapmázolt, vagy RAL 9003 festett (fehér) ******

PRÉMIUM festett (fehér) ******

 

Termék adatok

  • Felületek: Festett ajtó
  • Ajtólap szerkezete: Tömör faforgács, Polistirol vagy stabilizáló betét
  • Választható felületek: Prémium fehér, Standard fehér, vagy alapmázolt
  • Rendelhető szabványrendszerek: PN; CSN; DIN
  • Alkalmazható tokok: Porta SYSTEM utólag beépíthető
  • Stílusirányzat: KLASSZIKUS stílusú ajtó
  • Árkategória: 56.300- Ft+ÁFA-tól, tokkal együtt (Prémium!)

Download attachments:

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 76 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2019