Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Az alábbi néhány kilincsek a vásárlási mennyiségünkre tekintettel folyamatosan kiemelten jó árban tudjuk Önnek kínálni.  Thema, Arco, Gino, (más néven: Metro, Cuba, Swing) kilincseket beltéri (BB) zárhoz való rozettával, valamint WC záras, vagy cilinderzáras (PZ) kivitelben ajánljuk.

2.200.- Ft + ÁFA! 

VAGY HOZZON KILINCSKUPONT PARTNEREINKTŐL!

Rendelésre vásárolható, készletet nem tartunk!

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 16 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2021