Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Külső párkányok:

Megtalálható nálunk az ablak alapanyagából készült (fehér) légkamrás műanyag párkány, vagy RAL színekből választható porfestett extrudált alumínium párkány.A bemutatott színeken kívül is választható RAL színskálából. Mérete 50 és 360 mm között választható, végeleme kültéri vízelvezetésre lett kifejlesztve, tartós erős anyaga stabil és esztétikus megjelenést garantál.

Egyéb információ: A Cégünknél kapható párkányok az általunk kínált nyílászárók rendszerelemei, ezért más ablakokhoz való illeszthetőségét nem tudjuk garantálni! 
Rendelésre vásárolható, készletet nem tartunk!

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 15 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2021