Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Szakmai befektetői csoportosulásként a PROFINE csoport három gyártó (KÖMMERLING, KBE, TROCAL) közös fejlesztéseit és azonos gyártású profilrendszereit foglalják magukban.

A 88 mm-es Kömmerling, vagy KBE profil 6 légkamrás, középtömítéses felső kategóriás nyílászáró rendszer. Modern, letisztult, szögletes forma, esztétikus szürke gumitömítéssel. Merevítése horganyzott acél zártszelvény a kiváló alaktartás érdekében. Széles légkamrái és háromszoros tömítése a hő- és hangszigetelést is segítik. Síma, tisztításbarát felületek, ráadásul újrahasznosítható termékek. Kényelmes, egykezes működtetés Roto vasalatrendszerrel.

A rendszer eltérő szélességű profiljai között ablak, erkélyajtó, bejárati ajtó kialakítására alkalmazható termékek is kompromisszumok nélküli gyártást tesznek lehetővé. Ugyancsak megtalálható a választékban az ALU burkolatos műanyag nyílászáró változat is. Természetesen a RENOLIT fóliák széles spektrumából is tudunk kínálni külső, vagy két oldalon színes nyílászárókat.

KBE és a Kömmerling a környezetvédelmet is szem előtt tartva GREENLINE névvel jelöli az ólom- és kadmiumtól mentes műanyag ablak profiljait.

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 16 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2022