Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Választékunkat kiegészítendő megtalálható az ABLAKABB Bt választékában a SWISS KRONO laminált padlóinak egy szelektált választéka. A Superior Standard Plus elnevezés 7 mm vastag, 4V fugás, esztétikus padlókat jelöl.

Klikk-klakk rendszerével könnyedén lefektethető, akár házilagos kivitelezésben is.

Külső raktárból a termék néhány nap alatt rendelkezésére áll. 

Választható kiegészítők szintén külső raktári készletből: színazonos szegőlécek, fehér "spanyol"szegélyek, fóliák, alátétek, fóliával kasírozott alátétek akár padlófűtéshez is, burkolatváltók.

Érdeklődjön bemutatótermünkben! Kényelmesen választhat parkettáink és beltéri ajtóink közül színében és stílusában megfelelő, harmónikus lakásbelsőt teremtve.

SZÍNVÁLASZTÉK

 Tekintse meg beltéri ajtó kínálatunkat is >PORTA DOORS< . Segítségre van szüksége? Várjuk győri bemutatótermünkben >kapcsolat<.

Termék adatok

  • Rétegvastagság: 7 mm
  • Méret: 1380*193 mm
  • Csomagolási egység: 9 lap=2,397 m2
  • Illesztés: V4 fuga
  • BRUTTÓ ÁR / NM: 4.765.- Ft/nm

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 25 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2022